Fysiotherapie

Bedankt voor het kijken op onze website. We hebben veel te vertellen en delen dit graag via onze website, maar we zijn er nog niet aan toe gekomen om op deze pagina te vertellen wat we doen. Terwijl jij straks druk bezig bent met een Personal Training sessie of yogales, zijn wij bezig met het vullen van onze nieuwe website. Kun je niet wachten om erachter te komen wat je allemaal kunt doen bij ResultsGym? Plan dan een gratis proefles en kom erachter of ResultsGym iets voor jou is!

Results Gym

Results Gym is de sportschool in Lemmer en omgeving. Je kunt bij ons op je gemak sporten volgens een eigen trainingsschema, met de hulp van onze trainers en door mee te doen met groepslessen. Of je nu een beginnend sporter bent of al jaren te vinden bent in de sportschool, Results Gym is geschikt voor iedereen. Je sport op je eigen tempo en behaalt zo je doelen!

24/7 geopend

Een groot voordeel van Results Gym is dat we 24/7 geopend zijn. Personal training en groepslessen worden gehouden binnen de bemande openingstijden. Maar wil jij sporten op je eigen tijd? Dan kun je altijd bij onze sportschool terecht. Of dat nu om 10:00 ’s ochtends is of om 03:00 ’s nachts.