Personal Training

Je krijgt 1 op 1 begeleiding van jouw personal trainer. Deze coacht en begeleidt je om jouw persoonlijke fitness doelen te halen. Niet alleen op het gebied van beweging en fitness maar ook op gebied van voeding en mental coaching.

Doelen behalen

Jouw personal trainer kent de mogelijkheden van het menselijk lichaam en is gespecialiseerd in de fysieke gesteldheid van de mens. Dit is belangrijk om veilig en blessurevrij te kunnen trainen, ook als je bijvoorbeeld (tijdelijke) lichamelijke beperkingen hebt. Bovendien zorgt de trainer er voor dat je gemotiveerd blijft en je doelen behaalt door de persoonlijke aandacht en individuele trainingsprogramma’s die op jouw lijf geschreven zijn.

Word de beste versie van jezelf

Daarbij zal je personal trainer je adviseren over voeding en rust en samen met jou op zoek gaan naar wat voor jou het beste werkt. Hierdoor boek je resultaten en blijf je gemotiveerd zodat er uiteindelijk een gedragsverandering plaatsvindt waardoor jij de beste versie van jezelf wordt. Samen op weg naar een fit lichaam en een gezond leven.

Een personal trainer is er voor jou! Jouw persoonlijke coach en bron van inspiratie en motivatie. Jouw sportieve vertrouwenspersoon die het beste uit jou haalt.

Gun jezelf dat steuntje in de rug en vraag vandaag nog naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier.