Pilates bij Results Gym Lemmer

Pilates is de complete coördinatie van lichaam, verstand en geest | Met Pilates ben je snel weer in vorm!

De Pilates Methode, ontwikkeld door de legendarische trainer Joseph Pilates, is een oefenmethode voor het hele lichaam. Met de nadruk op correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse, gebruik je bij Pilates de buik, de onderrug en de bilspieren als centrum van je kracht, waardoor de rest van jouw lichaam vrij en soepel kan bewegen.

Wil je een gratis proefles meedoen? Schrijf je dan hier in

Wat houdt Pilates eigenlijk in?

Bij Pilates is je hele lichaam betrokken. Maar je traint vooral je rompstabiliteit. Dit noemen we de ‘core’ van je lichaam. Dit is de kern van je lichaam, het korset van spieren rond je rug, buik en bekken. Bij Pilates voer je allerlei bewegingen uit waarbij je deze spieren meer kracht en souplesse geeft.

Met Pilates ben je zo weer in vorm!

Op een rustige manier zonder onderbrekingen train je je benen, billen, buik en armen in een professionele work-out. Ben jij er ook klaar voor?

Waarom Pilates goed voor je is?

Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat je lichaamsbewustzijn enorm wordt vergroot, een betere balans en coördinatie krijgt, en meer lenigheid en kracht ervaart . Daarnaast verbetert Pilates je houding en krijg je meer energie. Om het echte werk onder de knie te krijgen, is het wel verstandig dat je gebruik maakt van een instructeur die controleert of je de oefeningen goed uitvoert. Met onze jarenlange ervaring krijg jij de perfecte begeleiding die je nodig bent. De eerste tien lessen zul je nog moeten wennen. Volg je dan nog eens tien lessen, dan kun je niet meer zonder.

Zwanger. Wanneer Pilates na de bevalling?

Ben je zwanger of net bevallen en wil je graag weten wanneer Pilates tijdens de zwangerschap of na de bevalling het perfecte moment is om te stoppen of juist te starten? Tijdens je zwangerschap kan je tot 16 weken zwangerschap prima blijven sporten bij ons. Natuurlijk verschilt dit per persoon en overleg altijd met onze instructeur.

Ben je bevallen en vraag je je af wanneer na de bevalling een goed moment is om te starten met Pilates? Overleg dit ook met ons, maar over het algemeen kan je een 6-8 weken na de bevalling aanhouden.