Over

Results Gym is dé sportschool in Lemmer die 24/7 geopend is voor iedereen die wil werken aan vitaliteit. Met fitnessapparatuur, groepslessen en personal training word jij professioneel begeleid naar een fit en vitaal leven!

Waar staat Results Gym voor?

Ons team begeleid je naar een optimaal resultaat. Voor iedereen ligt dit resultaat weer op een ander vlak. We beiden een breed aanbod aan sportieve activiteiten voor alle leeftijden. Ongeacht conditie, sportervaring en achtergrond. Wij zijn het fitnesscentrum voor iedereen. Results Gym staat altijd voor je klaar. Of je nu wilt afvallen, conditie wilt opbouwen of wilt werken aan spiermassa. Je kunt bij ons met elk doel terecht en je kunt alleen trainen of onder begeleiding van een instructeur.

24/7 geopend

Je kunt bij Results Gym sporten op elk moment van de dag. Geen vakanties en feestdagen met aangepaste openingstijden, maar sporten wanneer jij wilt!
Het fitnesscentrum is altijd geopend, maar niet altijd bemand. Daarvoor hebben we specifieke openingsuren.

Personal Training betaalbaar

Vind je het moeilijk om je doelen te halen? Dan kan personal training een uitkomst zijn. Onze personal trainers helpen je naar een hoger plan, zelfs voorbij je eigen doelstellingen. Juist daarom willen we onze Personal Training toegankelijk maken voor iedereen.

Fitnessapparatuur van Matrix

In ons fitnesscentrum kun je gebruik maken van de allernieuwste fitnessapparatuur van Matrix. Zij zijn marktleider en toonaangevend op het gebied van cardio- en krachtapparatuur. De ergonomie en het gebruiksgemak van de nieuwe apparatuur gaan je in staat stellen om snel een duurzaam resultaat te bereiken.

We hebben niet alleen de ‘standaard’ fitnessapparatuur, maar ook apparaten voor het trainen van specifieke spieren, zoals bekken en billen.

eGym-concept

Misschien kan de meest effectieve vorm van training wel bereikt worden met het eGym-concept. Met slechts twee keer per week een half uurtje trainen word je sterker, gaat je conditie voelbaar vooruit en val je snel af.

Wie zijn wij?

Op 1 juni 2022 hebben wij, Arjan Kats en Alexander Godschalx, het fitnesscentrum Results Gym geopend.

We hebben verschillende achtergronden, maar één gemeenschappelijke deler: we zijn goede vrienden van elkaar en allebei eigenaar van een fitnesscentrum. Deze clubs zijn wat betreft uitstraling, klantbegeleiding en sfeer vergelijkbaar. Professionele begeleiding maar ook gezelligheid, betaalbaarheid en persoonlijke benadering zijn de kernwaarden van onze fitnesscentra.

Alexander Godschalx is naast mede-eigenaar van 3 fitnesscentra ook anesthesioloog in het Wilhelmina Ziekenhuis van Assen en zeer betrokken bij het welzijn en de gezondheid van zijn patiënten. Vanuit deze ervaring weet hij hoe belangrijk sport kan zijn voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Een fitnesscentrum is de ideale plek om dit te realiseren. Vanuit zijn medische achtergrond heeft hij de ambitie met behulp van wetenschappelijk onderbouwde programma’s klanten te motiveren om gezond te blijven sporten.

Arjan Kats heeft ruime ervaring in de fitnessbranche. Hij is de eigenaar van de Fitness Factory in Assen en heeft deze club in de afgelopen jaren sterk gepositioneerd en geprofileerd als hét lokale kenniscentrum als het gaat om sporten, bewegen en leefstijl.