Waarom je een Club Power training moet meemaken!

Met club power verbrand je enorm veel calorieën. Met de halters en de explosieve workout trainen je aan een krachtige core van je lichaam. Voor stoere vrouwen en mannen!

Club power is een zeer effectieve groepsles waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten of losse gewichtsschijven. Je volgt de les live en met persoonlijke aandacht. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Club Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Ben jij klaar met uren in je eentje in de sportschool hangen, en per sessie maar één spiergroep te behandelen? Schrijf je in en doe gezellig de eerste training gratis mee!

Welke voordelen heeft club power groepsles voor jou?

De instructeur, de muziek en de afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout van één uur. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen. Op deze wijze ontstaat er een training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, borst, rug, armen (biceps, triceps), schouders en buik. Elke drie maanden is er een nieuw programma: met nieuwe trainingsdoelen, nieuwe choreografieën en muziek.

  • Krachtige intensieve training
  • Je maakt snel vrienden
  • Groep steunt en motiveert elkaar
  • Je traint je alle spiergroepen

Eindelijk weer fit, slank en vitaal?

Club Power start iedere training met een korte warm-up. Daarna bouwen wij het langzaam op met diverse oefeningen. Als beginner start je zonder gewichtschijven en dit bouw je naarmate je meer lessen volgt langzaam op. Zo ga je van  5kg naar 10kg en eventueel verder. Veel vrouwen zijn bang dat ze teveel spiergroei krijgen wat ze over het algemeen niet prettig vinden. Dit is niet waar; want door de diverse oefeningen bouw je juist een mooie ronde spierlijn op. Je kan ook altijd minder gewichten gebruiken in je trainingen.

De choreografie houden we een kwartaal oftewel 3maanden aan. Zo hoef je niet telkens opnieuw bij te leren. In deze 3 maanden bouwen we samen een compleet programma op waarbij je in een korte tijd weer fit, slank en vitaal bent.

Club Power zorgt voor een sterke bodycore en pakt de belangrijkste spieren zodat je lichaam sterk en krachtig blijft.

Meer weten over Club Power?

Het resultaat verschilt per persoon en is afhankelijk van het fitnessniveau, de bouw en de kracht van de deelnemer. Daarnaast is het resultaat afhankelijk van de intensiteit waarmee bewegingen worden uitgevoerd en de weerstand (gewicht) dat wordt gebruikt.

Ook zeer geschikt voor  beginnende sporter. Je voelt je snel fitter en je krijgt meer energie. Wil je weten wanneer deze les is? Zie ons groepslesrooster.